Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
  • Evenimente
21.04.2010
Concertul Fuego in Chisinau
fuego Palatul National.
La alegerea numelui Fuego a contribuit fosta lui prietena, care a scris o lista de 50 de cuvinte in limba spaniola dintre care Paul a ales unul cu ochii inchisi. A fost sa fie Fuego.

Initial, Paul vroia sa faca facultatea la Teologie, dar a absolvit Facultatea de Teatru. Fuego avea o pasiune pentru muzica pe care acesta si-o dezvolta luind lectii de canto. S-a lansat pe piata muzicala romaneasca cantand ritmuri latino, pline de viata.

Fuego a lansat 15 albume, si a obtinut premii importante la concursuri atit nationale cit si international ca : "Slagarul de aur" de la Minsk, la Festivalul "Aurelian Andreescu", de Fundatia pentru Tineret "Fan-club Bucuresti" si premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului ("Spre rai"). In urma unui sondaj realizat in 2005, a intrat in topul 10 arcesti ai Rominiei.