Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Home

Hotel Bella Donna in centrul or. Chisinau, MoldovaHotelul Bella Donna ofera reduceri pentru cazare pentru perioda 01.02.20 - 01.04.20
Rezervati o camera si veti primi 50% reducere.Pentru prima data hotelul Bella Donna din Chisinau si-a deschis usile in vara anului 2008.


Hotel BellaDonna cu 3 stele, in chisinau este un hotel confortabil amplasat in centrul orasului Chisinau, capitala Republicii Moldova. Hotelul Bella Donna are privilegiul de a fi situat pe o strada centrala din Chisinau,la doar 10 min de la Airoport International Chisinau Pozitionarea lui faciliteaza contactul cu centrele de afaceri din Chisinau si cele de interes istoric din Moldova, aflandu-se la distante mici de ambasadele Chisinaului, banci si birouri guvernamentale centrale.

De mentionat este imediata vecinatate a hotelului BellaDonna cu gama de atractii si reteaua de transport a orasului Chisinau.


Hotel in centru Chisinau

Hotelul Bella Donna este o alegere perfecta de cazare pentru persoanele sosite in orasul Chisinau, Republica Moldova, indiferent de scopul sederii lor. Pe parcursul cazarii in Chisinau turistilor care doresc sa cunoasca cit mai multe despre Moldova, le propunem diferite excursii si rute turistice prin Chisinau si Moldova, crame moldave, manastiri si alte obiective turistice la cele mai avantajoase tarife.


In acest hotel va puteti va puteti simti ca acasa alegand una din cele 30 camere puse la dispozitia Dvs, fiecare din ele fiind elaborata dupa un design exclusiv elegant. Aici gasisi absolutul necesar pentru munca de birou,daca vorbim despre cazarea in moldova a oamenilor de afaceri, internet Wi-Fi, mass-media de ultima ora, masa de lucru si o ambianta placuta.


Relaxati-va in tonurile calmante in imbinatie cu lumina naturala savurati placerea privind unul din cele 420 de canale TV sau tratati-va la cald cu cafeaua oferita de personalul hotelului.


Alegeti mondenul Alegeti modernul hotel chisinau Bella Donna situat in centrul Chisinaului si savurati cele mai bune oferte ale hotelului nostru. Hotel Moldova .


Amabilitatea, promptitudinea, si calitatea inalta a serviciilor sunt cartea de vizita a hotelului BellaDonna din Chisinau!


Aveti posibilitatea de a face rezervare la hotelul Bella Donna prin telefon, fax, e-mail sau indeplinind forma de rezervare de pe site-ul nostru. In cel mai scurt timp administratorul hotelului va lua legatura cu Dvs. pentru a concretiza toate detaliile de cazare. Rezervarea serviciilor hoteliere sunt gratis.


Va multumim pentru ca ati ales hotel Bella Donna din Chisinau.
Va asteptam!

  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau