Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • NuntaSala in Chisinau pentru petrecerea nuntii si altor sarbatori


nunta in Chisinau nunta in chisinau Nunta - este o sărbătoare mai mult a miresei decit a mirelui.Fiecare mireasa viseaza ca ziua ei de nuntă sa fie ca un basm şi, desigur, totul trebuie să meargă perfect.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata! Toată lumea doreşte să organizeze acest eveniment special, diferit de ceilalţi şi, prin urmare, tind să se pregătească în prealabil de acesta sarbatoare mult asteptata.

Este un loc de amplasare foarte potrivit pentru dumneavoastră care se afla în centrul Chişinăului. Este important nu numai Hollul restaurantului ,dar si nivelul de deservire a oaspetilor de catre personalul competent care vor indeplini toate dorintele Dumneavoastra!!!!

Ne bucuram si suntem multumiti de faptul ca in Chisinau exista asa un loc minunat.Holul restaurantutlui este pregatit pentru 70 de persoane,avind un meniu extins ,cu mincaruri delicioase.Noi va putem ajuta la decorarea salii dupa gustul Dumneavoastra pentru a fi satisfacuti,deoarece este foarte important pentru ca sa fie frumos amenajat.

Nunta în centrul Chişinăului va fi o memorabila seara,daca veti alege restaurantul nostrum,unde vom face totul pentru odihna la maxim. Hotelul BellaDonna va ofera sala pentru nunti in restaurantul de lux si comfortabil pentru a savura placerea acestui minunat eveniment din viata.


Sala pentru 70 de persoane

Pretul:400 de lei p/u o persoana

Pentru a rezerva sala pentru nunti si alte sarbatori sunati la tel.(+373 22) 54-85-14, (+373 22)79062985

e-mail: info@hotelbelladonna


  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau