Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Evenimente

Sfântul Valentin, Chisinau 2015


Sfântul Valentin Sfântul Valentin Restaurantul hotelului Bella Donna in Chisinau , va invita sa petreceti o seara minunata intr-o atmosferă plăcută şi romantică special creata pentru toti indragostitii.

Doar aici veti putea savura bauturi fine, sampanie aromata si bucate pregatite cu mult gust. Pretul ofertei este de 65 euro si include:

- Cina romantica la lumina luminarilor + delicioasa Prajitura a Indragostitilor + o sticla de sampanie
- Camera in hotel amenajata cu luminari aromate si petale de trandafiri.
- Micul dejun

Daruiti-i jumajatatii dumneavoastra o seara de neuitat intr-o atmosfera presurata cu cuvinte dulci si stropi de iubire doar la hotelul Bella Donna!!!

tel:+373(22)54-82-07


Sfântul Valentin Sfântul Valentin In fiecare februarie, pe intreaga planeta, bomboane, flori si daruri sunt schimbate intre indragostiti, totul in numele Sf. Valentin.

Istoria zilei de Sf. Valentin este inconjurata de mister. Dar stim ca luna februarie a fost din vechime luna dragostei.

Conform unei legende, Valentin a fost primul care a trimis o felicitare. In timp ce era in inchisoare, se spune ca s-a indragostit de o tanara, care se pare ca era fiica temnicerului si care il vizita in timpul intemnitarii. Inainte de a muri, Valentin i-a scris fetei o scrisoare, in care a semnat “From your Valentine”, exprimare care se foloseste si astazi.

Traditia trimiterii sau daruirii reciproce a felicitarilor de Sfantul Valentin a inceput in anii 1800 , cand au fost comercializate primele carti postale Valentine.Acestea erau scumpe , intrucat erau confectionate din dantela si satin , iar mesajul lor era scris de mana .Ulterior au aparut si felicitari Valentine mai ieftine , tiparite , cu un continut nu numai romantic , ci si umoristic.In zilele noatre , se apreciaza ca Sfantul Valentin este , dupa sarbatorile Craciunului , ocazia cu care se trimit cele mai multe felicitari .Cele mai multe carti postale contin simboluri ale iubirii : trandafiri rosii , inimioare , cupidoni.

De Sfantul Valentin exista obiceiul de a se da cadouri celor iubiti. Cele mai populare daruri sunt florile , ciocolata si ursuletii din plus.De asemenea , fetele primesc in dar bijuterii.

  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau