Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Oferte Speciale

Ajunul Anului Nou 2017, în Hotelul Bella DonnaAjunul Anului Nou 2017, în Hotelul Bella Donna Ajunul Anului Nou 2017, în Hotelul Bella Donna Nu ştiti unde să petreaceti noaptea de Revelion si inca nu va-ti decis unde?

Vă invităm să întimpinati un an de neuitat Nou 2017 cu noi in Hotelul Bella Donna. Noi sunt situati în centrul oraşului cu un restaurant gazduind 40 persoane pentru serbare

Pachetul "2017 Anul Nou", este conceput pentru 2 persoane,include:

- Cazare in camera dubla;

- sampoane + fructe;

- Micul dejun.

Pretul pachetului este de numai 60 de euro.

8 Martie - Ziua internationala a femeilor


8 Martie - Ziua internationala a femeilor 8 Martie - Ziua internationala a femeilor Primavara... anotimpul renasterii si al trezirii la viata.

Odata cu sosirea ei vine si ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca-8 martie. Cu aceasta ocazie Hotelul Bella Donna va ureaza ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.

Noi nu am putut trece neobservati pe linga pregatirile inainte de sarbatoare si venim in ajutor barbatilor care au hotarit sa organizeze o surpriza placuta femeilor sale, propunindu-va pachetul “8Martie” la doar 65 euro pentru 2 persoane.


mai mult

24 februarie - Azi e Dragobetele, se saruta fetele…24 februarie - Azi e Dragobetele, se saruta fetele… 24 februarie - Azi e Dragobetele, se saruta fetele… Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor Dragobetele Hotel BellaDonna felicita toti indragostitii si va doreste dragoste adevărată și vă urează să păstrați iubirea căci ea aduce prosperitate, fericire și împlinire sufletească, astfel sunt invitati pe 24 februarie toti indragostitii pentru o escada romantica de a-si exprima sentimentele de dragoste,special pentru tine si jumatatea ta!

Doar la noi puteti savura bauturi fine, sampanie aromata si bucate pregatite cu mult gust.
Pretul ofertei este de 65 euro si include:

-Cina romantica la lumina luminarilor + delicioasa Prajitura a Indragostitilor + o sticla de sampanie
-Camera in hotel amenajata cu luminari aromate si petale de trandafiri.
-Micul dejun

Daruiti-i jumajatatii dumneavoastra o seara de neuitat intr-o atmosfera presurata cu cuvinte dulci si stropi de iubire doar la hotelul Bella Donna!!!

mai mult
23 februarie - Ziua apărătorului Patriei23 февраля - День Защитника Отечества. 23 februarie - Ziua apărătorului Patriei Cu ocazia a 23 februarie, Ziua apărătorului Patriei, Hotelul Bella Donna felicită toţi barbaţii, dorindu-le multă dragoste, curaj, putere şi să devină un exemplu strălucitor pentru alţii.

În scopul de a face acestă sărbătoare şi mai plăcută şi cu adevărat de neuitat, Hotelul Bella Donna va ofera o ofertă specială.

Doamnelor, oferiţilor bărbaţilor o seara de neuitat. Bella Donna ofera un pachet de "23 februarie".

mai mult

Ajunul Anului Nou 2012, în Hotelul Bella DonnaAjunul Anului Nou 2012, în Hotelul Bella Donna Ajunul Anului Nou 2012, în Hotelul Bella Donna Nu ştiti unde să petreaceti noaptea de Revelion si inca nu va-ti decis unde?

Vă invităm să întimpinati un an de neuitat Nou 2012 cu noi in Hotelul Bella Donna. Noi sunt situati în centrul oraşului cu un restaurant gazduind 40 persoane pentru serbare

Pachetul "2012 Anul Nou", este conceput pentru 2 persoane,include:

- Cazare in camera dubla;

- Cina de Anul Nou într-o atmosferă festivă (5 cursuri + băuturi);

- Micul dejun.

Pretul pachetului este de numai 89 de euro.Promotie!WCu “Euro-Virsta” economisesti banii tai!!!


“Euro-Virsta” reprezinta o promotie in care cazarea pentru o zi costa suma virstelor a doua personae cuprinse intre 18-27ani,
iar persoanele cuprinse intre 28-45 ani achita jumatate din suma virstei lor, daca esti singur, platesti „virsta ta” +9€.

Vă oferim o noapte de vară romantică de neuitat în hotelul Bella Donna.


Hotelul Bella Donna din Chisinau vă invită să petreceţi o seară minunată într-o atmosferă plăcută şi romantică creată pentru doi iubiţi.

Restaurantul Bella Donna oferă o cină romantică, cu plăcere servită de personalul prietenos a restaurantului. Numai aici vă puteţi bucura de băuturi fine, cu şampanie aromatizantă şi mîncăruri preparate cu bun gust, la un preţ de 65 euro.

Pentru acest preţ primiţi o minunată cameră dublă, decorată cu lumînări şi petale de trandafir. Cina perfectă pentru două persoane la lumina lumînărilor.

Dimineaţa veţi fi deservit în pat cu un mic dejun delicious.

Puteţi să ne vizitaţi în orice moment şi rezerva o noapte! Uşile noastre sunt deschise pentru dumneavoastră!

Sunaţi-ne: +37322548514 +37379062985  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau