Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Evenimente
28.04.2010
Spitalu 9 spitalu9studiou

Trupa "Spitalu 9" in MoldovaIn poza: Doru Ivanov, Cristi Voicu, Marius Gheorghiu

Trupa de stand-up comedy si parodii " Spitalu 9" a dat primul concert la Chisinau. Hotelul Bella Donna a fost unul dintre sponsorii acestui eveniment . Hotelul a cazat cei 5 membri ai trupei:

Spitalu' 9, componenti Cristi Voicu, Doru Ivanov, Marius Gheorghiu, manager Nicu Dragosim, Dj Gogu.


Din 2005 trupa profesionisti- umorul reprezinta pentru cei 3 membri singura ocupatie, si sursa de venit.
Spectaculul la Chisinau a facut parte turneul "Sfirsitul Glumii 20:12" care se desfasoara in 103 orase. ( cel mai lung turneu de comedie organizat pina acum in Romania).

Spitalu 9 spitalul In poza: Doru Ivanov, Cristi Voicu, Manageri Hotel Bella Donna,Nicu Dragosim
Initial am avut emotii pentru ca nu mai sustinusem spectacole in Moldova si nici mai ajunsesera alte trupe de stand-up comedy, dar personalulu hotelului a participat activ la acest eveniment, astfel am primit o sustinere enorma.

Din punctual nostru de vedere, publicul a fost foarte receptive. Ne-am simtit foarte vine si vom reveni la toamna, cu un alt spectacol( de foecare data cind venim intr-un oras, toate glumile sunt nou noute).

Am dat doua spectacole in Chisinau, la sala teatrului " Satiricus", si suntem multumiti ca publicul din capitala a venit sa rida. La cel de-al doilea spectacol, chiar au fost spectator care au stat in picioare.

Spitalu 9 este cea mai veche trupa de comedie din Rominia, din noua generatie. Grupul este impresariat de Nicu Dragosim, fostul manager de la "Vacanta Mare".


Site web www.spitalu9.net
e-mail: spitalu@gmail.com


Pe linga public, ne-a placut foarte mult berea locala si pestele. Bineinteles, si fetele sunt foarte frumoase. Sunetistul nostrum, DJ Gogu, a spus chiar ca are de gind sa se insoare la Chisinau ( si nu parea sa glumeasca).
  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau