Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Evenimente
15.05.2010
ziuaeuropei ziuaeuropei

Gospodinile ale ambasadelor UE au uimit chisinauenii cu bucatele si bauturile lor traditionale.


Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md Istoria,valorile si traditiile promovate de statele UE.15 Mai-Ziua Europei Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md a fost alaturi cei ce opteaza pentru unirea destinelor cu UE la celebrarea Zilei Europei, la 15Mai 2010. Pentru prima data Ziua europei s-a sarbatorit in Moldova ca un eveniment de talie majora, publicul larg oferinduse posibilitatea sa cunoasca mai lesne valorile europene. Rind pe rind, au trecut pe la standurile statelor Uniunii Europene pentru a le cunoaste istoria, valorile si traditiile pe care le promoveaza, dar si pentru a gusta din bucatele nationale.
Comisarul European pentru extindere si politica europeana de vecinatate a UE ,Stefan Fule a spus ca este nespus de fericit ca Ziua Europei este sarbatorita intr-o tara europeana atit de frumoasa cum este Republica Moldova!
Delegatia Comisiei Europene in Moldova cu prilejul Zilei europei a oferit publicilui larg urmatoarea programa. Deschiderea evenimentul a avut loc la orele 15.00 unde Ambasadele Statelor Membre ale UE au intimpinat cetatenii in cele 50 de corturi, pentru a prezenta oportunitatile lor turistice si de afaceri. Ambasadele au organizat concursuri ,activitati culturale si alte manifestatii pentru a comunica cu publicul.
Si a fost reperzentat de Iarmarocul European in cadrul caruia proiectele finantate de Uniunea Europeana au fost prezentate in buticuri si standuri cu materiale informationale pentru a face cunoscuta cooperarea dintre Moldova si Uniunea Europeana. Aceasta activitate a fost desfasurata cu scopul aducerii la cunostinta publicului larg material, proiecte concrete finantate de UE, care este scopul final al acestora si inaltimile atinse deja. In cele 30 de buticuri au fost prezentate posibilitatea studiilor in Europa, despre eforturile depuse de UE pentru atragerea investitilor si majorarea exporturilor etc.
Formatiunile Politice din R. Moldova s-au alaturat de publicul larg pentru celebrarea zilei Europei. In Scuarul Teatrului de Opera si Balet din centrul Chisinaului reprezentantii Partidului National Liberal, ai aliantei Moldova Noastra, ai Partidului Liberal Democrat din Moldova, ai Miscarii Actiunea Europeana, ai Forului Democrat al Romanilor din Moldova,scriitori ca Nicolae Dabija si alte personalitati din lumea artei si literaturii au venit cu o felicitare pentru toti cetatenii ce aspira la o Europa integra, pasnica si prospera,.
Evenimentul a continuat cu un concert cu formatiile Alternosfera din Republica Moldova si Brainstorm din Letonia. Deci, este lesne de observat ca Ziua Europei este o zi importanta atit in Franta si Germania cit si in R. Moldova. In luna mai Hotelu Bella Donna a oferit reduceri de 10% cetatenilor Europei.Va multumim ca ati sarbatorit alaturi de Hotel Bella Donna Ziua Europei.  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau