Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Evenimente
01.06.2010
bebe bebe

O poveste de vis in centrul Chisinaului!


1 Iunie-Ziua Internationala a Copilului.Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md Cum se sarbatoreste ziua copilului in R.Moldova.
La multi ani copilului din tine!!! Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala copilul din tine!!! Copilul este cea mai minunata fiinta pe care o poate avea oricine dintre noi.El este ingerasul sfint care ne poarta calauza pe parcursul vietii,el este o particica din noi pentru care noi traim o viata intrega,pentru care facem tot posibilul de ai oferi o viata fericita si fara primejdii.

Un lucru imposibil este sa iubesti un copil!!!Zimbetul unui copil nu are nici un pret,deoarece nui nimic mai scump pe lume,decit sa vezi zimbetul unui copil,felul cum se bucura el de viata avind doar citeva ile,saptamini ori anisori!!!Surisul gingas si voia buna a unui copil sadeste in noi speranta de mai bine.
1 Iunie este Ziua Internationala a Copilului.In aceasta zi parintii se staruie sa daruiasca copiilor sai cite mai multe clipe fericite si neuitate.Astfel organizindu-le plimbari in oras,vizitarea unor centre distractive pentru copii si nu in ultimul rind la cafenele.Ca de obicei aceasta zi este marcata prin poezii spuse de copii, programe tv pentru copii, petreceri, diferite actiuni unde sunt implicati sau sunt dedicate copiilor .
Este cazul chiar de capitala Republicii Moldova,or.Chisinau unde de 1 Iunie au fost organizate diferite concursuri pentru copii.diferite expozitii unde ei au avut posibilitatea sa deseneze pe beton diferite desene in care copiii au depus toate fanteziile si dorintele lor!!!Cele mai ingenioase desene chiar au fost premiate cu jucarii de plus,bilete la teatru si multe multe dulciuri. In afara de aceasta expozitie,copii au avut posibilitatea sa faca o plimbare cu trenutul prin centrul Chisinaului,fiind surprinsi placut de aceasta oferta,capiii radiau de fericire.Astfel si parintii,vazind ca copiii lor sunt bine dispusi s-au simtit si eu pe citeva clipe copii in suflet!!! Si cu acest prilej frumos,de Ziua Copilului in luna iunie Hotelul Bella Donna ofera reducere de pina la 30%.
Ziua de 1 Iunie a fost ,este si va ramine mereu Ziua Internationala a Copilului,ziua in care copilul se simte fericit si iubit!!!  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau