Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Anunturi

PAGINA PRINCIPALA


10.02.2011

Sfântul Valentin, Chisinau 2011


Sfântul Valentin Sfântul Valentin In fiecare februarie, pe intreaga planeta, bomboane, flori si daruri sunt schimbate intre indragostiti, totul in numele Sf. Valentin.

Istoria zilei de Sf. Valentin este inconjurata de mister. Dar stim ca luna februarie a fost din vechime luna dragostei.

Conform unei legende, Valentin a fost primul care a trimis o felicitare. In timp ce era in inchisoare, se spune ca s-a indragostit de o tanara, care se pare ca era fiica temnicerului si care il vizita in timpul intemnitarii. Inainte de a muri, Valentin i-a scris fetei o scrisoare, in care a semnat “From your Valentine”, exprimare care se foloseste si astazi.

Traditia trimiterii sau daruirii reciproce a felicitarilor de Sfantul Valentin a inceput in anii 1800 , cand au fost comercializate primele carti postale Valentine.Acestea erau scumpe , intrucat erau confectionate din dantela si satin , iar mesajul lor era scris de mana .Ulterior au aparut si felicitari Valentine mai ieftine , tiparite , cu un continut nu numai romantic , ci si umoristic.In zilele noatre , se apreciaza ca Sfantul Valentin este , dupa sarbatorile Craciunului , ocazia cu care se trimit cele mai multe felicitari .Cele mai multe carti postale contin simboluri ale iubirii : trandafiri rosii , inimioare , cupidoni.

vezi detalii16.07.2010

Expozitia Mondiala 2010, Shanghai, China


chinaexpo chinaexpo In acest an Republia Moldova participa la expozitia mondiala care se desfasoara in Shanghai, China. In acest sens au fost delegate asa centre expozitionale ca : "Moldexpo S.A." si "Poliproject Exhibition Ltd" pentru a se ocupa de pregatirea pavilionului si prezentarea Republicii Moldova tuturor doritorior de a o cunoaste. Expozitiile de acest gen sunt organizate o data in 5 ani si dureaza jumatate de an. vezi detalii03.02.2010
BINE ATI VENIT LA COMPANIA SOLEI-TURISM!

Agentia "SOLEI-TURISM" a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata Republicii Moldova prin serviciile sale variate si calitative pe care le ofera, precum si programele turistice originale. Agentia "SOLEI- TURISM" isi desfasura activitatea sa in: turism intern si international, rezervarea si procurarea biletelor de avion.
Ofertele noastre turistice sunt foarte diverse. Pe linga o variata gama de destinatii, turistii din Moldova pot alege forma de odihna dorita, tipul de transport pe care il prefera, durata vacantei, categoria hotelului.
Turistii straini pot gasi in programele noastre turistice excursii cu o tematica diversa: istorica, literara, vinicola (degustari de vinuri si divinuri), arheologica, religioase, programe specializate pentru vanatori si pescari etc.
Colectivul "SOLEI-TURISM" isi focalizeaza eforturile sale spre a dezvolta turismului intern si international prestand servicii ca : - Rezervari si emiteri bilete avia - Rezervari hoteluri in tara si peste hotare - Servicii transport - Turism de afaceri - Excursii si tururi vinicole cu degustari - Odihna pe litoral - Croaziere - Turism religios - Tratament, talsaoterapie (in alte state) - Schi, drumetii montane - Destinatii exotice - logistica manifestatiilor sportive
"SOLEI-TURISM" efectueaza toate operatiile ce tin de transportul aerian de pasageri. Noi colaboram cu urmatoarele companii aeriene: "Air Moldova", "Moldavian Airlines", "Turkish Airlines", "Carpatair", "Tarom". Dispunand de dotari moderne, tehnica de calcul conectata la sistemele internationale rezervari bilete de avion, agentia noastra Va poate furniza informatii referitoare la orice ruta aeriana internationala, precum si conexiunile posibile.
Tuturor iubitorilor de a calatori ne adresam cu mesajul : calatoriti cu "SOLEI TURISM" si odihna Dumneavoastra va fi plina de momente de neuitat.  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau