Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
  • Turism
Turism Vitivinicol
wineRepublica Moldova este bine cunoscuta pe plan international ca un tara cu traditii viti-vinicole inradacinate. Arta vinificatiei a fost valorificata de catre populatia locala din cele mai vechi timpuri. Venind in Moldova aveti posibilitatea de a face o excursie pe rutele alese ca:beciuri si orase subterane,camerele de depozitare a vinului,fabrici de prelucrare a vinului. Printre cele mai vestite fabrici de vin în Moldova sunt Cricova, Romanesti, Ialoveni, Milestii Mici, Nisporeni, Ciumai, Purcari, Cimislia, Comrat, Trifesti, Dubasari, Taraclia, Hincesti si Cazaia. Moldova are si trei beciuri mari subterane pentru depozitarea vinurilor de calitate la Cricova, Mileştii-Mici şi Brăneşti .Celebrele vinuri moldovenesti sunt cunoscute si apreciate departe peste hotarele tarii.Vinariile reprezinta un motiv substantial de a vizita tara.

Pentru oaspetii aflati in Moldova Hotelul Bella Donna are o deosebita placere de a oferi servicii de cazare intr-o atmosfera placuta si confortabila, deasemenea puteti beneficia de reduceri de 10% din costul odaii, de asemenea va putem aranja excursii prin beciurile Moldovei si recomanda vinurile de calitate din tara noastra.