Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
  • Turism
Stomatologia din Moldova

Stomatologia din Moldova a atins un nivel de dezvoltare foarte inalt si este la nivel European si medicii stomatologi sunt pregatiti sa efectueze operatiile sau interventiile stomatologice costisitoare. In anul 2010 preturile la serviciile stomatologice vor ramine la acelasi nivel ca si in anul curent chiar ne-am putea astepta la o diminuare usoara a preturilor la serviciile stomatologice. In prezent, clinicile stomatologice din Chisinau sunt pregatite sa efectueze orice interventii stomatologice. Oricum, preturile pentru serviciile stomatologice prestate in Moldova sunt cu 90% mai mici decit cele din Italia. Preturile pentru serviciile stomatologice variaza in functie de complexitatea tratamentului si poate ajunge chiar la citeva mii de euro.

dinti
Clinicile Stomatologice din Republica Moldova presteaza urmatoarele tipuri de servicii:

1. interventii stomatologice sub anestezie moderna
2. ajutor cosmetologic(detartraj cu ultrasunete,indepartarea placii cu Air-flow,albire)
3. restaurare estetica a dintilor
4. tratament endodontic calitativ
5. protezare contemporana

In anii 90 implantologia nu avea priza in Moldova, fiindca nu putea fi achitata. In prezent, implantologia dentara, in special cea la preturi medii, este implementata cu succes in Republica Moldova", explica Valeriu Fala, proprietarul clinicii stomatologice Fala-Dental. pastadinti Eduard Calfa, directorul adjunct al clinicii stomatologice "Ceradent" spune ca in anul 2010 preturile la serviciile stomatologice ar putea sa se diminueze pentru ca mergem in intimpinarea clientilor pentru a ameliora situatia si a putea beneficia de tratament stomatologic. Intotdeauna in stomatologie cele mai costisitoare sunt serviciile de implantologie, lucrarile ortopedice, restaurarile estetice. dinti2 La rindul sau, directorul clinicii stomatologice Caracas-Dental, Ion Caracas, declara ca preturile pentru serviciile acordate de clinica sa sunt medii, comparativ cu alte clinici din Chisinau. De aceea, circa 30% din clienti sunt de peste hotare, iar 70% - din Moldova. Totodata, datorita faptului ca s-a dezvoltat stomatologia in Europa de Est si s-a creat o concurenţa majora stomatologilor din tarile apusene, ultimii au fost nevoiti sa diminueze preturile, deoarece pierdeau pacientii. Unele clinici din Chisinau sunt la nivelul celor europene, de aceea sunt capabile sa acorde servicii stomatologice calitative.Conform statisticilor efectuate ,numarul persoanelor straine care vin in Clinicile Stomatologice din Republica Moldova(Chisinau) pentru lecuirea dintilor a crescut considerabil. La fel in Moldova sunt practicate din ce in ce mai des Tururi Dentare sau asa numitele Tururi stomatologice. dinti3Din ce consta un astfel de tur?Turul presupune vizitarea Moldovei de catre un grup de persoane, care vin in Moldova pe o perioada anumita de timp, perioada ce consta din tratamentul dintilor in Clinicile din Moldova, iar intre timp au posibilitatea la fel sa viziteze un sir de obiective turistice din Moldova.Turul la fel presupune cazare in hotel.Astfel de servicii de cazare si organizare a tururilor dentare(stomatologice) le ofera administratia Hotelului Bella Donna. Hotel Bella Donna cu 3 stele, hotel in Chisinau este un hotel confortabil amplasat in centrul orasului Chisinau, capitala Republicii Moldova. Hotelul Bella Donna are privilegiul de a fi situat pe o strada centrala din Chisinau, la doar 10 min de la Aeroport Hotelul se afla in preajma a mai multor clinici somatologice care ofera o gama variata de servicii stomatologice la un nivel inalt de calitate. Pozitionarea lui faciliteaza contactul cu centrele de afaceri din Chisinau si cele de interes istoric din Moldova, aflandu-se la distante mici de ambasadele Chisinaului.In cazul ca aveti nevoie de vizita la medical stomatologic din Chisinau, atunci Hotel Bella Donna este solutia cea mai optimala de cazare, cu atit mai mult caci administratia Hotelului va v-a face inscrierile necesare la una din Clinicile Stomatologice din Chisinau, avind strinse legaturi prietenoase cu administratia clinicilor.
Pentru a vizita Medicii stomatologici din Moldova e nevoie doar de rezervare la Hotel Bella Donna unde veti fi deja informat despre stomatologia din Moldova(Chisinau).


    Romantic Night Romantic Night


  • Special Offers
  • Special Offers
Enjoy the best offers from Hotel
Bella Donna Chisinau Moldova

moldova hotels Chisinau hotels
Copyright 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau All rights reserved.
For information and proposals please contact us.
hotels moldova cheap hotels moldova