Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Turism
manastire hincu

Tur Chisinau Capriana Hincu


Acest traseu turistic va trece in mod prioritar prin padurea "Codru". In aceste locuri pitoresti sunt situate citeva manastiri importante din Moldova, si anume "Capriana" si "Hincu".

Manastirea Capriana este o manastire in satul Capriana, Republica Moldova, situat la 40 km nord-vest de Chisinau, intr-un teren deluros numit odata Codrii Lapusnei . Manastirea este situata in surprinzator anturaj, fiind inconjurata din trei parti de dealuri impadurite . Toata lumea ramine coplesita de frumusetea acestui teritoriu, care inconjoara manastirea, si, de asemenea, de arhitectura manastirei realizata in secolul 15-lea intr-un stil Moldovanesc naţional. A fost un centru spiritual al culturii rominesti medievale si erau frumos asezate pe o alee de plopi piramidali, impreuna cu castani trei biserici: "Adormirea Maicii lui Dumnezeu", "Sfintul Gheorghe" si "Sf. Nicolae" si o serie de constructii auxiliare : pavilioane, fantani artezieni, construite si ele in stil national. In perioada 2003 - 2005, la Capriana a avut loc restaurarea bisericilor fanantarea a avut loc bani de la bugetul de stat, dar, de asemenea, de la numerosi donaori privati.

manastire capriana

Continuind drumul prin inima "Codrului", vom ajunge la mamastirea "Hincu". Centrul manastirii este reprezentat de biserica de vara, se intinde pe teritoriul intregului complex monahal. Arhitecti, in procesul de constructie au operat cu forme mari, cu implementarea treptata a contrast vizual care este combinat cu natura intreaga, invaluind manastirea intr-o imagine pitoreasca. Manastirea o amplasare unica din punct de vedere al reliefului, o astfel de amplasare no sa intilniti la o alta manastire basarabeana. Un interes deosebit il reprezinta cele doua biserici din piatra: biserica de vara cu "Sf. Paraschiva" si biserica de iarna cu "Adormirea Maicii lui Dumnezeu" .
  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau