Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Turism
cricova cricova1

Colectii de Vinuri.


Moldova este o tara agricola, poate acesta este motivul traditiilor sale vinicole . Beciurile si colectiile de vinuri ilustra lunga istorie a natiunii in cresterea si productia vinurilor. Vinificatia, este unul dintre activele principale ale tarii, deoarece acesta conserva si un simbol al bogatiei tarii, produse de calitate si istorie.

Fiind pastrate in pesteri subterane, productia vitivinicola se maturizeaza incet la întuneric, la temperatura joasa constanta si au dezvoltat buchete si arome subtile. Vinurile albe au culoare aurie şi cele rosii culoarea cărămidei sau rubin, in vinurile Moldovenesti s-au combinat arome de lemn proaspat, piine coapta, fructe uscate si plante intr-un singur buchet specific, dar paăcut. Degustind un Traminer vechi sau Muscat sec veti simti gustul de marar, un gust de fagure de miere in vinurile de desert, precum Gratiesti, Nectar, Trandafirul Moldovei, Auriu, Muscat si Moldova. Un Cahor vechi poarta gustul si o aroma de ciocolata, cafea, prune uscate, de dulceata din cirese negre este sa persiste in vinurile Cahor.

milesti milesti

Moldova are un patrimoniu de productie vitivinicola mare, vizitatorii pot alege oricare dintre 15 colectii stocate in beciuri. Cantitatea totala de vin depozitata in beciuri variaza de la 10-50 de mii la 1 milion de sticle de "divin" si vinuri. Pivnite mai valoroase si cunoscute sunt: Cricova, Milestii Mici, Cojusna, Stauceni (Viticultura nationale si Vinificatia College), Chisinau (Institutul National de vin si Vii, "Vismos", "Aroma), Ialoveni, Balti, Peresecina, Hincesti, Taraclia, Comrat, Borgeag, s. Ciumai, si Tiraspol.

La Cricova veti descoperi un vin cuser evrei, din 1902 si o parte din colectia lui Ghering datind din timpurile celui de al doilea razboi mondial. In Cricova sunt pastrate multe sticle de vin inca din anii 50, aici vizitatorii au posibilitatea de a cumpara suveniruri de vinuri rare. La Cricova si Milestii Mici vizitatorii se plimba pe strazile unor adevarate orase subterane, situate la o adincime cuprinsa intre 30 si 150 de metri. Lungimea totala a strazilor cavernicole este de 100 km (Cricova) si 50 km (Milestii Mici). Aceste strazile subterane au nume de orase, in mod corespunzator luate de la vinuri, Cabernet, Aligote, Feteasca si asa mai departe.
  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau