Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Turism
Vinarii vermut

Vermuturile. Vinurile Balsamice si Heresul


Se considera ca cele mai bune vermuturi sunt in Italia, dar si cele produse in Republica Moldova sunt foarte apreciate atit de catre experti si consumatori. Uneori expertii considera ca vermuturile din Moldova au calitate mai superioara din motiv a individualitatii sale, la producerea acestora fiind folosite o varietate de flori, mirodenii si plante si radacini de copaci. Aceste adaosuri cresc salbatice in Codrii Moldovei, pe valile Prutului si Nistrului si sunt chiar sicultivate la Dubasari, Telenesti, Scoreni, Cornesti şi Pirlita. Dupa recetele clasice la baza vermuturilor stau vinurile de masa albe ca Feteasca alba, Aligote, Riesling de Rhein si rosu - Rara Neagra, Merlot, Pinot Noir. Aceste fiind toate tratate cu carbune pentru a spori aroma ingredientelor .

Vinarii vermut1

Printre vermuturile care se bucura de cea mai buna reputatie se enumera "Buchetul Moldovei" ,"Roua diminetii" ,"Romanita" , si "Toamna" , produse la Dubasari in valea veche a Nistrului si este exportat cu succes in Rusia, Statele Baltice, Ucraina, Kazahstan, Belarus, Polonia, Germania. Vermuturile sunt appreciate ca aperitive si deasemenea ca bauturi de seara, fiind utilizate cu success pentru a face cocktailuri care le da o aroma specifica si gust bogat. Moldova este si un producator a vinurilor Blsamice. Acestea sunt foarte apreciate de catre experti in domeniu. Moldova produce urmatoarele vinuri balsamice "Stejar" , "Legenda Haiducului" ,"Bucuria" , "Amar-Amar" , ele au o consistenta mare si culori si arome de mure, prune sau de floare cu o aroma ascutita, picanta, si o nuanta de culoarea fagului.

Ialoveni se mindreste a fi cel mai mare producator de vermuturi in Europa de Est cu o capacitate de un milion decalitri si cu o colectie unica de vinuri tip Heres din intreaga lume. "Ialoveni Vin" au cistigat numeroase medalii de aur, argint si bronz precum si a fost apreciat cu zeci de diplome binemeritate. Se pare ca aceasta specialitate spaniola a gasit a doua patrie în Moldova.

Mare cunoscator de vermuturi , William Shakespeare, a spus: "Vino, vino, vinul bun este o buna creatie a familiei in cazul in care este facut correct ".

Va puteti convinge de certitudinea acestei afirmatiei, venind la intreprindere vitivinicole din Moldova.  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau