Hotel Chisinau

Hotel Bella Donna Chisinau, in centru Chisinau. Ofera bronare Hotels Chisinau on-line, arenda masinilor Chisinau, arenda auto in Aeroport Chisinau, tururi Chisinau, turism Moldova: Tururi vinicole Moldova, reduceri speciale Anul Nou, cazare Hotel Bella Donna. Transfer Chisinau, transfer aeroport Chisinau, oferta de ultima ora Hotels Chisinau, bronare avia biletelor, organizare conferentilor Chisinau.

Hotel Chisinau Hotel Chisinau

En Ro Ru It Fr

Hotel Chisinau, Rent a car

Hotel Chisinau
info@hotelbelladonna.md

Phone.: +373 22 548207
Phone/Fax: +373 22 548514
Skype:belladonnamoldova

Gsm: +373 79062985
Hotel Chisinau
Home Camere Facilitati Rezervare Contacte Turism GuestBook
 • Turism Stomatologic

Servicii Stomatologice in Moldova

Piata est-europeana de stomatologie a devenit foarte atractiva pentru europeni si nu numai. Costurile reduse la tratamentele dentare, si posibilitatea efectuarilor interventiilor stomatologice complexe in scurt timp, determina ca aceasta zona a Europei, respectiv si tara noastra, sa fie destul de tentanta pentru a fi vizitata in scop de tratament. La noi in tara avem preturi de citeva ori mai mici decit in Italia sau M. Britanie, deaceia muti membrii vechii Europe vin la noi pentru a beneficia de serviciile stomatologice


dinti

oferite de cabinetele stomatologice de la noi sunt:
1.dotarea clinicii cu aparate de ultima ora si garantia calitatii pe care o primesc pentru lucrarile efectuate;
2.durata mult mai scurta a unor tratamente dentare complexe,care pot fi rezolvate in 1-2 saptamini.


Centrele stomatologice de la noi din tara ofera o gama larga de servicii stomatologice:diagnostica computerizata,detartraj cu ultrasunet,tratamentul dintilor de diferit grad de complexitate,inalbirea dintilor,protezarea dintilor cu aplicarea celor mai moderne tehnologii: metaloceramica,proteze scheletate,implanturi;consultatii-gratuite.


Pentru persoanele sosite in Moldova cu scopul de a avea un zimbet sclipitor mult dorit, Hotel Bella Donna are o deosebita placere de a le deservi si oferi servicii de cazare,intr-o atmosfera calma si comfortabila. Cazindu-va la noi puteti beneficia de 10 % reduceri din pretul odaii,de asemenea va putem oferi programare la orice centru de stomatologie.Stomatologia din Moldova
dinti2 Stomatologia din Moldova a atins un nivel de dezvoltare foarte inalt si este la nivel European si medicii stomatologi sunt pregatiti sa efectueze operatiile sau intervenţiile stomatologice costisitoare. In anul 2010 preturile la serviciile stomatologice vor ramine la acelasi nivel ca si in anul current chiar ne-am putea astepta la o diminuare usoara a preturilor la serviciile stomatologice. In prezent, clinicile stomatologice din Chisinau sunt pregatite sa efectueze orice interventii stomatologice. Oricum, preturile pentru serviciile stomatologice prestate in Moldova sunt cu 90% mai mici decit cele din Italia. Preturile pentru serviciile stomatologice variaza in functie de complexitatea tratamentului si poate ajunge chiar la cateva mii de euro.

vezi mai mult.
  Romantic Night Romantic Night • Oferte Speciale
 • Oferta Speciala
Savurati cele mai bune oferte ale hotelului
Bella Donna Chisinau Moldova
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotel Chisinau Hotel Chisinau
© 2008-2015 Hotel Bella Donna Chisinau toate drepturile rezervate.
Pentru propuneri si informatii va rugam sa contactati hotelul.
Hotel Chisinau Hotel Chisinau